APK

Hofma Autospecialist is een door de RDW erkend APK bedrijf. De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Is uw voertuig APK-plichtig, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Krijgt of veroorzaakt u een ongeluk met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

Het is dus van groot belang dat uw voertuig APK-gekeurd is. Houdt daarom altijd de verloopdatum van uw huidige APK goed in de gaten. En maak op tijd een afspraak voor uw nieuwe APK!

ONDERHOUD

Ook het onderhoud van uw auto kunt u aan Hofma overlaten. Gaat u binnenkort intens gebruik maken van uw auto, bijvoorbeeld vanwege een (auto)vakantie, dan doet u er goed aan uw auto van tevoren nog even te laten nakijken op de vitale punten. Een auto moet gewoon betrouwbaar zijn. Hofma is hiervoor dé aangewezen specialist!

Onze experts controleren tijdens zo’n onderhoudsbeurt alle vitale functies van uw auto. Denk hierbij aan de banden, remmen, schokdempers, ruitenwissers, uitlaat, filters etc. We verversen ook de olie en stellen indien nodig uw lampen bij. Zo komt u straks niet voor vervelende verrassingen te staan met pech aan de (buitenlandse) weg.

© 2023 | website: NIWDESIGN | privacy verklaring